Jídelní lístek

  • Denní menu PDF
  • Jídelní lístek restaurace a rozvozu PDF
  • Zasílání jídelníčků e-mailem – registrace

Týdenní menu

Pondělí 24.02.2020

Zeleninová s rýží
I. Smažené žampiony s vařenýmmi bramborami a tatarkou 95,-
II. Kuřecí prsa s broskví a sýrem s hranolky 105,-
III. Hovězí roštěná na smetaně s houskovým knedlíkem 110,-
IV. Steak z vepřové kotlety s anglickou slaninou a hermelínem, pečené bramborové plátky 120,-

Úterý 25.02.2020

Brokolicový krém s krutony
I. Zeleninový salát s hermelínem 105,-
II. Čevapčiči s vařenými bramborami, tatarkou a hořčicí 100,-
III. Kuřecí paličky na paprice s těstovinami 95,-
IV. Bramborák plněný vepřovou směsí 125,-

Středa 26.02.2020

Hovězí s krupicí a vejcem
I. Hrachová kaše s uzeným masem, chléb, okurek 95,-
II. Smažený sýr s vařenými bramborami a tatarkou 105,-
III. Hovězí po španělsku s rýží 105,-
IV. Plněná kuřecí prsa s mozarelou a cherry rajčaty s opékanými bramborami 125,-

Čtvrtek 27.02.2020

Zelná s uzeninou
I. Těstovinový salát se šunkou a sýrem 95,-
II. Špagety s kuřecím masem, cuketou a sýrem 105,-
III. Vepřové výpečky s kapustou a vařenými bramborami 105,-
IV. Kotleta v pivním těstíčku se šťouchanými bramborami 120,-

Pátek 28.02.2020

Čočková
I. Jablková žemlovka 85,-
II. Srbské rizoto 95,-
III. Kuřecí prsa na jarní zelenině s máslovými bramborami 100,-
IV. Páteční řízek MAX s domácím bramborovým salátem 120,-

důležité informace

  • Polévka v ceně hlavních jídel

Denní menu

Pondělí 24.02

Polévka

 

Zeleninová s rýží

 

Hlavní jídlo

1.

Smažené žampiony s vařenýmmi bramborami a tatarkou

 

2.

Kuřecí prsa s broskví a sýrem s hranolky

 

3.

Hovězí roštěná na smetaně s houskovým knedlíkem

 

4.

Steak z vepřové kotlety s anglickou slaninou a hermelínem, pečené bramborové plátky

 
týdenní menu
Virtuální prohlídka
restaurace
registrace pro odběr
týdeního jídelního lístku