Jídelní lístek

  • Denní menu PDF
  • Jídelní lístek restaurace a rozvozu PDF
  • Zasílání jídelníčků e-mailem – registrace

Týdenní menu

Pondělí 20.01.2020

Hráškový krém
I. Špenátové rizoto s kuřecím masem 95,-
II. Segedínský guláš s houskovým knedlíkem 95,-
III. Kuřecí roláda s bramborovou kaší a okurkem 105,-
IV. Anglický rostbíf s opékanými bramborami,hořčicí a tatarkou 125,-

Úterý 21.01.2020

Uzená s kroupami
I. Šunkofleky 95,-
II. Pečené kuřecí stehno ala bažant s bramborovou kaší 100,-
III. Vídeňská roštěná s dušenou rýží a okurkem 115,-
IV. Sýrové duo (eidam, hermelín) s vařenými bramborami a tatarkou 125,-

Středa 22.01.2020

Cibulačka
I. Čočka s vejcem, klobásou, chlebem a okurkem 95,-
II. Soukenický řízek s vařenými bramborami a zelným salátem 100,-
III. Vepřová kotletka na houbách s dušenou rýží 105,-
IV. Kuřecí stehenní steak s grilovanou zeleninou a hranolky 120,-

Čtvrtek 23.01.2020

Slepičí vývar s těstovinami
I. Špagety s kuřecím masem, sušenými rajčaty a bazalkovým pestem 95,-
II. Zeleninový salát Caesar 110,-
III. Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 115,-
IV. Valašská kotletka s opékanými bramborami 125,-

Pátek 24.01.2020

Bramboračka
I. Bramborové škubánky s mákem a cukrem 85,-
II. Kuřecí nudličky na kari s basmati rýží 95,-
III. Rybí filé 200g na másle s vařenými bramborami a zeleninou 105,-
IV. Páteční řízek MAX s domácím bramborovým salátem 120,-

důležité informace

  • Polévka v ceně hlavních jídel

Denní menu

Čtvrtek 23.01

Polévka

 

Slepičí vývar s těstovinami

 

Hlavní jídlo

1.

Špagety s kuřecím masem, sušenými rajčaty a bazalkovým pestem

 

2.

Zeleninový salát Caesar

 

3.

Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

 

4.

Valašská kotletka s opékanými bramborami

 
týdenní menu
Virtuální prohlídka
restaurace
registrace pro odběr
týdeního jídelního lístku