Jídelní lístek

  • Denní menu PDF
  • Jídelní lístek restaurace a rozvozu PDF
  • Zasílání jídelníčků e-mailem – registrace

Týdenní menu

Pondělí 18.03.2019

Česnečka
I. Penne rigaty s bazalkovou omáčkou 90,-
II. Segedínský guláš s houskovým knedlíkem 95,-
III. Kuřecí závitek s anglickou slaninou,vařenými bramborami a okurek 105,-
IV. Anglický rostbíf s opékanými bramborami,hořčicí a tatarkou 125,-

Úterý 19.03.2019

Farmářská
I. Těstovinový salát s kuřecím masem 90,-
II. Pečené kuřecí stehno ala bažant s dušenou rýží 95,-
III. Kuřecí prso se smetanovým špenátem a vařenými bramborami 105,-
IV. Pikantní směs z vepřové panenky s americkými bramborami 125,-

Středa 20.03.2019

Zabijačková
I. Srbské rizoto s okurkem 90,-
II. Smažený květák s vařenými bramborami a tatarkou 95,-
III. Vepřová kotletka na houbách s dušenou rýží 100,-
IV. Kuřecí steak s grilovanou zeleninou a hranolky 115,-

Čtvrtek 21.03.2019

Slepičí vývar s těstovinami
I. Zeleninový salát s uzeným sýrem a olivami 95,-
II. Špagety s kuřecím masem, sušenými rajčaty a bazalkovým pestem 95,-
III. Hovězí kostky na pepři s penne rigate 95,-
IV. Steak z vepřové panenky na pečených česnekových bramborech 135,-

Pátek 22.03.2019

Fazolová se zeleninou
I. Bramborové škubánky s mákem a cukrem 85,-
II. Moravské uzené s křenovou omáčkou a houskovým knedlíkem 95,-
III. Rybí filé 200g zapečené s bramborami, pórkem a smetanou 105,-
IV. Páteční řízek MAX s domácím bramborovým salátem 115,-

důležité informace

  • Polévka v ceně hlavních jídel

Denní menu

Středa 20.03

Polévka

 

Zabijačková

 

Hlavní jídlo

1.

Srbské rizoto s okurkem

 

2.

Smažený květák s vařenými bramborami a tatarkou

 

3.

Vepřová kotletka na houbách s dušenou rýží

 

4.

Kuřecí steak s grilovanou zeleninou a hranolky

 
týdenní menu
Virtuální prohlídka
restaurace
registrace pro odběr
týdeního jídelního lístku